Sağlık Müdürümüz Depremzede Vatandaşlarımızı Ziyaret Etti
14 Şubat 2023

İl Sağlık Müdürümüz Dr. Hüseyin SARIKAYA, Sağlık Hizmetleri Başkan Yardımcımız Gülay YURDCU ile birlikte Merkez üssü Kahramanmaraş olan ve çevre illerimizin de etkilendiği şiddeti ağır sonuçlara sebep olan depremden sonra barınma ve sağlık hizmeti ihtiyaçlarının karşılanabilmesi için ilimize gelen depremzede vatandaşlarımızı Devlet Hastanemizde ve Özel Karatekin Hastanemizde ziyaret etti.
Sağlık Müdürümüz SARIKAYA ,Özel Karatekin Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Abdullah ÖZKAN, Başhekim Op.Dr. Erhan BURU ve yöneticilerimizle birlikte deprem bölgesinden gelen 112 ekibini karşılayıp, yatarak tedavi gören depremzede vatandaşlarımıza geçmiş olsun ziyaretinde bulundu, acil şifalar diledi.
İl Sağlık Müdürümüz Dr. Hüseyin SARIKAYA;
İlimiz genelinde 146 depremzede vatandaşımızın sağlık hizmeti almak için başvurduğunu, 142 depremzede vatandaşımızın şifa bularak taburcu edildiğini,4 vatandaşımızında halen yatarak tedavi gördüğünü belirterek, hastane yönetiminden bilgiler aldı.İl merkezi ve ilçelerimizde bulunan hastanelerimizden vatandaşlarımızın yararlanabilmesi için elimizden geleni yapacağız diyerek hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet yaralılara acil şifalar diledi.