KURŞUNLU İLÇE DEVLET HASTANESİ FİZİK TEDAVİ ÜNİTESİ
13 Ağustos 2020

Müdürlüğümüzce 20 yatak kapasiteli Kurşunlu İlçe Devlet Hastanesi bünyesinde, Fizik tedavi ve Rehabilitasyon ünitesi kurulması yönünde başlatılan çalışmalar neticesinde personel, fiziksel alan, gerekli malzeme ve teçhizat şartları sağlanmış olup, 10.08.2020 tarihi itibariyle hizmet sunumuna başlanmıştır.

1 FTR Uzman Hekimi, 1 Fizyoterapist, 2 Hemşire, 1 Tıbbi Sekreterin görevli olduğu Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Ünitesi ile başvuran vatandaşlarımıza hızlı, etkili ve kolay ulaşılabilir sağlık hizmeti verilmesi amaçlanmaktadır.

Yeni açılan ünitemizin hayırlı olmasını temenni ediyor, kuruluş aşamasında gösterdikleri özverili çalışma için hastane yönetimi ve personelimize teşekkür ediyorum.

Dr. Hüseyin SARIKAYA

• kurşunlu 2.jpeg