Özel Karatekin Hastanesi Personellerine Hasta Güvenliği Eğitimi Verilmiştir..!
27 Haziran 2019

Hasta Güvenliği;hizmet alan tüm paydaşların zarar görmelerine yol açabilecek ve önceden öngörülebilen tüm tehlikeleri, kabul edilebilir bir düzeyde risk seviyesinde tutmak için alınabilecek tedbir ve iyileştirme faaliyetleridir. Dünyada hasta bakım kalitesinin optimal düzeyde geliştirilmesi, güvenli bir hasta bakım çevresinin yaratılması, hasta ve çalışanlara yönelik risklerin en aza indirilmesi, kalite iyileştirme ve hasta güvenliğinin sürekliliğinin sağlanması amacıyla ilimiz Özel Karatekin Hastanesi Yönetim Kurulu, Birim Kalite Sorumluları ve çalışanlarına İl Sağlık Müdürlüğü İl Kalite Koordinatörlüğünü 12.06.2019 tarihinde Hemşire Havva KARABUĞA ve Ebe Mediha ÖZDEMİR tarafından “Hasta Güvenliği” eğitimi verilmiştir.

• IMG-20190620-WA0002.jpg
  • IMG-20190620-WA0004.jpg