TOPLUM RUH SAĞLIĞI MERKEZİ İL KOORDİNASYON KURULU TOPLANTISI YAPILDI..!
25 Aralık 2018

TOPLUM RUH SAĞLIĞI MERKEZİ İL KOORDİNASYON KURULU TOPLANTISI YAPILDI

Çankırı Devlet Hastanesi Toplum Ruh Sağlığı Merkezi 2018 Yılı Koordinasyon Kurulu Toplantısı kurul üyelerinin katılımı ile TRSM toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Toplantıya Kamu Hastane Hizmetleri Başkanı Dr. Hüseyin SARIKAYA, Kamu Hastane Hizmetleri Başkan Yardımcısı Gülay YURDCU, Çankırı Devlet Hastanesi Başhekim Yrd. Hatice KAVAS, Toplum Ruh Sağlığı Merkezi Sorumlu Hekimi Uzm. Dr. Betül TUFANOĞLU, Ruh Sağlığı Birim Sorumlusu Ali KARATAŞ; Belediye Başkan Yrd. Hasan ÖZTÜRK, İl Milli Eğitim Müdür Yrd. Kenan YADA, İl Halk Eğitim Merkezi Müdürü Murat KAYA, İl Emniyet Müdür Yrd. Ali GÖKÇE, İl Jandarma Kom. Asayiş Şube Müdürü Ergin YILMAZ, Aile Çalışma ve Sosyal Hiz. İl Müdür Yrd. Savaş AKTEPE, İşkur İl Müdürü Alim ÇAYCI, Gençlik Hiz. ve Spor İl Müdürü Ekrem GERGİNCİ ve Gençlik Merkezi Müdürü Adem ÇALMAN katılmıştır.

Toplantı öncesi merkez gezilerek hastalar ziyaret edildi, kendileri ile bir süre sohbet edildi ve yapmış oldukları çalışmalar incelendi.

Merkezin gezilmesinin ardından İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı TRSM Sorumlu Hekimi Uzm. Dr. Betül TUFANOĞLU’nun sunumu ile başladı. TUFANOĞLU merkezin hizmete açılmasının ardından yapılan çalışmalar hakkında katılımcıları bilgilendirdi. Yapılan bilgilendirme sunumunun ardından komisyon üyesi kurum amirleri TRSM ile ilgili düşüncelerini ve katkı amacı ile yapabilecekleri çalışmaları Müdürlüğümüz yöneticileri ve kurulun diğer üyeleri ile paylaştılar. Fikirlerin ifade edilmesinin ardından toplantı iyi dilek temennileri ile sona erdi.