EVDE SAĞLIK VE SOSYAL HİZMETLERİ DEĞERLENDİRME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLMİŞTİR.
19 Aralık 2018

EVDE SAĞLIK VE SOSYAL HİZMETLERİ DEĞERLENDİRME TOPLANTISI

Evde Sağlık ve Sosyal Hizmetleri Değerlendirme Komisyon toplantısı, Sayın Vali Yardımcımız Mustafa Emre KILIÇ Başkanlığında, Kamu Hastane Hizmetleri Başkanı  Dr. Hüseyin SARIKAYA, Belediye Başkan Yardımcısı Hasan ÖZTÜRK, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Hasan Tahsin YILDIRIM, İl Sosyal Güvenlik Müdürü Hicran ÇAKMAKÇI, İl Göç İdaresi Müdürü Ahmet ÖNER, Kamu Hastane Hizmetleri Başkan Yardımcısı Gülay YURDCU, Evde Sağlık Hizmetleri Koordinatör Hekimi Op..Dr.Esra Elif ARSLAN, Çankırı Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Uzm Dr. Hatice KAVAS, Uzman Erdal ÇALIKUŞU, Evde Sağlık Hizmetleri Birim Sorumlusu Sağlık Memuru Şener MELEK ve Çankırı Koruma ve Bakıma Muhtaç Çocuk Engelli Yaşlı ve Kadınları Koruma Derneği Başkanı Dudu SEVİNDİM’in katılımları ile Valilik Toplantı Salonunda, 17.12.2018 tarihinde, saat 14.00 'de yapılmıştır.

Söz konusu toplantıda, İldeki Evde Sağlık Hizmetlerinin işleyişi hakkında, komisyona sunum yapılmış olup; Kurumlar arası işbirliği ve çalışmalar hakkında değerlendirmeler yapılmıştır.

• IMG_2407.JPG
  • IMG_2409.JPG