Sağlık Müdürümüz Dr. Hüseyin SARIKAYA ve Yöneticilerimiz İlçe Hastanelerimizi ve 112 ASH İstasyonlarını ziyaret ettiler
12 Ocak 2023

Sağlık Müdürümüz Dr. Hüseyin SARIKAYA , Kızılırmak Entegre İlçe Hastanesi, Eldivan TSM, 112 ASH İstasyonu, Şabanözü İlçe Entegre Hastanesi, Şabanözü 112 ASH İstasyonu, Orta İlçe Entegre Hastanesi, Atkaracalar İlçe Entegre Hastanesi, Kurşunlu Devlet Hastanesi, Kurşunlu 112 ASH İstasyonları, Ilgaz 112 ASH İstasyonu ve Korgun 112 ASH İstasyonlarını ziyaret ettiler. Sağlık Müdürümüze Başkan Yardımcımız Gülay YURDCU ,Uzmanımız Türker ŞAHİN eşlik etti.
Personellerle hasbihal eden Müdürümüz ve yöneticilerimiz personellerin dilek ve önerilerini dinlerken, verilen hizmetleri de yerinde inceledi.