Çankırı Devlet Hastanemizde tadilat ve yenileme işlemleri tamamlandı
26 Nisan 2022

ÇANKIRI Devlet Hastanesi acil servis arena/gözlem koridor alanları, diyaliz ünitesinin büyük bir kısmı ve kadın doğum/çocuk hastalıkları polikliniklerimizin bulunduğu koridor zeminlerindeki yenileme ve tadilat işlemleri için alan , 07.03.2022 tarihinde yer teslimi yapılarak iş başlatılmış, 14 Nisan 2022 tarihinde tamamlanarak hizmete açılmıştır.

Toplamda 1370 metrekare alanda yenileme ve tadilat çalışması yapılmıştır. Bu süreç içerisinde gerekli düzenlemeler yapılarak alternatif alan ve triajlar oluşturularak hizmetin aksamaması sağlanmıştır.

Hastalarımıza daha kaliteli bir sağlık hizmeti sunmak adına gayret eden yöneticilerimize bu süreci anlayışla karşılayan vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum.

Dr. Hüseyin SARIKAYA