Sağlık Müdürümüzden Kurşunlu Devlet Hastanesine ziyaret
13 Nisan 2022

İl Sağlık Müdürümüz Dr. Hüseyin SARIKAYA ve yöneticilerimiz Kurşunlu Devlet Hastanesine ziyarette bulundular.
Sağlık Müdürümüz, Kurşunlu Devlet Hastanesinde hizmet veren Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Ünitesini yerinde ve uygulamalı olarak değerlendirerek, hastane Başhekimi Fizik Tedavi Uzmanı Dr. Ayhan ESMER' den ünite ile ilgili brifing aldı. 2020 yılından bu yana 498 hastamızın ayaktan, 446 hastamızında yatarak fizik tedavi aldıkları bilgisi verildi.
Yeraltı kaynak suları ile insanlarımıza şifa veren ve Sağlık Turizmi açısından da ilimizin ve ülkemizin güzide ilçelerinden biri olan Kurşunlu ‘da 30 yatak kapasitesine sahip Kurşunlu Devlet Hastanesi Fizik Tedavi Ünitesinde, hastalarımızın il merkezine gitmelerine gerek kalmadan fizik tedavi, rehabilitasyon, felç durumları, boyun fıtığı, bel fıtığı, diz-eklem ağrıları vb. gibi yaşanan sağlık sorunları için uzman kadrosuyla hizmet verilebilmektedir.

İl Sağlık Müdürümüz hasta ve personel ziyareti yaptıktan sonra, idareciler ve personellerle birlikte iftar yaptı.
Hastane yönetimine ve ekibine sağlık hizmeti sunumunda göstermiş oldukları özverili ve gayretli çalışmalarından dolayı da teşekkür etti.