Koroner anjiografi ünitemiz hizmet vermeye başlamıştır.
24 Mart 2022

KORONER ANJİOGRAFİ ÜNİTEMİZ HİZMET VERMEYE BAŞLAMIŞTIR

Hastanemizde yıllardan bu yana eksikliği hissedilen, hastalarımızın teşhis için başka illere sevk edilmesi durumunda kalınan Anjiografi Ünitesi, 23.03.2022 tarihinde yapılan tanıtım toplantısı ile hizmete açılmıştır. Anjiografi Ünitesinin açılış törenine Çankırı Valisi Sayın Abdullah AYAZ, AK Parti Grup Başkanvekili Sayın Muhammed Emin AKBAŞOĞLU, AK Parti İl ve İlçe Başkanı ile Yönetim Kurulu Üyeleri, İl Sağlık Müdürümüz Sayın Dr. Hüseyin SARIKAYA, hastane yönetimi ve sağlık çalışanları katıldı.

Hastane Başhekimimiz Uzm.Dr. Bekir DEMİRTAŞ' ın Anjiografi Ünitesi ile ilgili bilgilendirme sunumundan sonra, İl Sağlık Müdürümüz Dr. Hüseyin SARIKAYA açılış konuşmasını gerçekleştirdi.

İl Sağlık Müdürümüz konuşmalarında; Kalple ilgili rahatsızlıklarda bazı durumlarda dakikaların bile önemli olduğunu, Anjiografi Ünitesinin açılmasıyla birlikte kalp hastalıklarında hızlı bir şekilde teşhis ve tedavi sağlamayı hedeflediklerini, hastanemizde yapılandırılan yeni üniteler ve ileri teknolojiye sahip tıbbi cihazlarla hizmet kalitesini yükseltmeyi, etkin, ulaşılabilir ve sürdürülebilir bir sağlık hizmeti sunmayı arzu ettiklerini belirtti. Anjiografi Ünitesinin Çankırı' ya hayırlı olması temennilerini ilettikten sonra, bu kıymetli yatırımın kazandırılmasında ki katkılarından dolayı Sayın Cumhurbaşkanımıza, Sayın Sağlık Bakanımıza, Sayın Valimize, Sayın Vekillerimize ve emeği geçen herkese teşekkürlerini arz edip, Covid-19 la mücadele de hayatını kaybeden sağlıkçılarımıza da Allah'tan rahmet diledi.