Ilgaz Devlet Hastanemizde Biontech Aşı Uygulaması Başlamıştır.
04 Haziran 2021

Toplumsal sağlığın COVID-19 virüsüne karşı korunması amacıyla Ülkemizde uygulamaya başlanan BIONTECH aşısı, Müdürlüğümüz Ilgaz Devlet Hastanesi Başhekimliğince  01 Haziran 2021 tarihinden itibaren uygulamaya başlanmıştır.

Belirlenen yaş grubundaki vatandaşlarımız aşı durumunu E-Nabız sistemi veya ‘’2023’’ nolu hatta mesaj (SMS) göndererek öğrenebilirler.

E- Nabız Sistemine aşı tanımlaması yapılan vatandaşlarımız, MHRS Web adresinden

(https://www.mhrs.gov.tr) veya Alo 182 randevu hattından randevularını oluşturarak aşılarını yaptırabilirler.

Aşılama sırası gelen vatandaşlarımızı aşı olmaya davet ediyoruz.

Dr. Hüseyin SARIKAYA