T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Çankırı İl Sağlık Müdürlüğü

Çankırı İl Sağlık Müdürlüğü

Facebook Twitter Google Plus Linkedin

12-18 Mart 2018 tarihleri arası Pulmoner Rehabilitasyon Haftası ve Mart ayı Kolon Kanseri Farkındalık Etkinlileri Düzenlenmiştir..!

Güncelleme Tarihi: 22/03/2018

12-18 Mart 2018 tarihleri arası Pulmoner Rehabilitasyon Haftası ve Mart ayı Kolon Kanseri Farkındalık Etkinlikleri

12-18 Mart 2018 tarihleri arası Pulmoner Rehabilitasyon Haftası ve Mart ayı Kolon Kanseri Farkındalık ayı kapsamında İlimiz Devlet Hastanesinde görevli Gögüs Hastalıkları Uzmanı Özkan KILIÇ tarafından Pulmoner Rehabilitasyon konusunda  Genel Cerrahi Uzmanı Mehmet Zeki BULDANLI tarafından Kolon Kanseri konusunda ve İl Devlet Hastanesinde görevli Hemşire Ümmühan KARABIYIK tarafından Kolonoskopi konusunda kurumumuza bağlı personellere ve Gazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerine eğitim verilmiştir.

Op.Dr.Hüseyin KESKİN
                                                                                                                                                                                               İl Sağlık Müdürü