3-9 KASIM ORGAN BAĞIŞI HAFTASI DİYALİZ MERKEZİ ZİYARETİ
07 Kasım 2019

3-9 KASIM ORGAN BAĞIŞI HAFTASI DİYALİZ MERKEZİ ZİYARETİ

3-9 Kasım tarihleri Ülkemizde Organ ve Doku Bağış Haftası olarak kutlanması münasebetiyle 05.11.2019 tarihinde Sayın Valimiz Hamdi Bilge AKTAŞ ile eşi Hanımefendi Seval AKTAŞ ve İl Sağlık Müdürü Dr. Hüseyin SARIKAYA, Sağlık Hizmetleri Başkan Yardımcısı Hasan Hüseyin ŞENGÜL, Şube Müdürü Fatma CEYLAN, Hastane Yöneticilerinin katılımları ile Çankırı Devlet Hastanesi Hemodiyaliz Merkezi ve Çankırı Özel Karatekin Hemodiyaliz Merkezinde bulunan hastalara ziyarette bulunulmuştur.
 Sayın Valimiz Hamdi Bilge AKTAŞ hastalarla tek tek görüşüp, geçmiş olsun temennisinde bulunduktan sonra, diyaliz hastalarına karanfil ile günün anlam ve önemini hatırlatan hediye çantaları takdim etmiştir.
 Diyaliz Hastalarımıza Organ ve Doku Bağışının önemini belirten Sayın Valimiz Hamdi Bilge AKTAŞ “Bende bütün organlarımı bağışlıyorum. Organlarım öldükten sonra benimle toprak olacağına ihtiyaç sahiplerine can olsun. Çankırılı hemşirelerimize ve tüm dostlarımıza organ bağışı yapmalarını tavsiye ediyorum.” şeklinde konuştu. Akabinde Çankırı Devlet Hastanesi Başhekimlik binasında bulunan organ bağışı standını ziyaret ederek Sayın Vali AKTAŞ, organ bağışı ile ilgili gerekli evrakları doldurdu.

Başta Sayın Valimiz Hamdi Bilge AKTAŞ olmak üzere Organ Bağışında bulunan tüm vatandaşlarımıza duyarlılıklarından dolayı teşekkürlerimizi arz ederiz.