Çankırı İl Sağlık Müdürlüğü Sürekli İşçi İstihdamı Duyurusu
09 Nisan 2019

ÇANKIRI İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ

Sürekli İşçi İstihdamı Duyurusu

Bakanlığımız taşra teşkilatı hizmet birimlerinde 4857 sayılı İş Kanunu ve ilgili Yönetmelik hükümleri kapsamında ihtiyaç duyulan Güvenlik Görevlisi (Silahsız), Yardımcı Klinik Elemanı (Diş) ve Veri Giriş Kontrol İşletmeni meslek unvanında sürekli işçi istihdamı için sözlü sınava girmeye hak kazanan adaylardan03-05 Nisan 2019 tarihlerinde alınan Sözlü sınav sonucuna itirazların Komisyon tarafından değerlendirilmesi sonucuASİL / YEDEK olarak atanmaya hak kazananlara ilişkin Kesin Sonuç listesi ekte yer almaktadır.
Atanmaya ASİL ve YEDEK olarak hak kazanan adayların işlemleri aşağıda belirtilen takvim doğrultusunda gerçekleştirilecek olup, ancak atama işlemleri Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırmalarının sonuçlanmasından sonra yapılacaktır. Bu bağlamda takvime uygun olarak hareket edileceğinden takvimimizde belirtilen günlerde gerekli iş ve işlemlerin tarafınızdan takip edilmesi gerekmektedir.
İş bu ilan ilgililere tebligat yerine geçecek olup adaylara ayrıca tebligat yapılmayacaktır.

TAKVİM

Sınavda Başarılı olan ve ASIL olarak kazanan adayların atama esas belgelerini İl Sağlık Müdürlüğüne teslim etmesi

11 - 15 Nisan 2019

15 - 19 Nisan 2019